Concurs "Compostează la tine acasă!"

Concurs "Compostează la tine acasă!"
adaugat 06 Jul 2021
Distribuie

ADI Ecolect Mureș, sub egida îndemnului “Compostezi și câștigi!, lansează concursul “Compostează la tine acasă!” al cărui scop este acela de a îmbunătății condițiile de calitate ale vieții și ale mediului înconjurător prin reducerea cantităților de deșeuri depozitate la rampa de gunoi.

Importanța componentei compostului în programele de gestiune integrată a deșeurilor municipale a determinat o creștere a acțiunilor de educare a populației asupra beneficiilor care rezultă din transformarea în compost a biodeșeurilor generate în gospodăriile din mediul rural, dar și cel urban.

CE AI DE FĂCUT?

Începe să compostezi!

Pentru a participa:

Pregătește o scurtă prezentare care să cuprindă și câteva fotografii ale materialului biodegradabil pe care îl vei utiliza în realizarea compostului.
Trimite ceea ce ai pregătit la adresa de e-mail concurs@adiecolectms.ro până la data de 1 August 2021!

Pentru a putea câștiga:
Fotografiază lunar stadiile compostului realizat și trimite-ne aceste materiale, în intervalul 01.10.21 –   01.11.21, la adresa de e-mail menționată mai sus.

CE VOM FACE NOI?
Î
ți vom sta la dispoziție cu informații ori de câte ori ni le vei solicita.
           
Premiem cele mai creative prezentări cu unelte
și alte articole de grădinărit.

Purtând speranța că fiecare dintre noi vom dori să ne unim forțele, astfel încât SĂ FACEM POSIBILĂ REÎNTOARCEREA COMPOSTULUI ACASĂ, te invităm să participi activ la această experiență:

 

CULTIVĂ. HRĂNEȘTE-TE. COMPOSTEAZĂ. REPETĂ.

Regulament concurs
Afiș concurs
Pliant
 

 
Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara Ecolect Mures

ASOCIAȚIA DE DEZVOLTARE INTERCOMUNITARĂ ECOLECT MUREȘ

Webdesign by SigmaNet